Salut

Quatre donants compatibles podrien ajudar el nen de Vilobí

Ara s’iniciarà el procés mèdic per fer el trasplantament de medul·la a en Pau

En Pau, el nen de 19 mesos de Vilobí d’Onyarque necessita un trasplantament de medul·la, podrà començar el tractament. S’han trobat quatre donants compatibles i ara la família iniciarà el procés mèdic a Barcelona que haurà de determinar quin serà el més adequat. Si tot va bé, l’extracció i el trasplantament es podria fer d’aquí a un mes o un mes i mig, segons ha informat l’alcaldessa del municipi, Cristina Mundet (Grup Municipal Independent, GMI).

En Pau pateix leucèmia mielomonocítica juvenil, una malaltia molt inusual que sol afectar els infants de menys de 2 anys i que requereix urgentment un trasplantament de medul·la òssia. D’ençà que se’n va conèixer el cas, l’Ajuntament de Vilobí i els veïns es van bolcar per ajudar la família. Es van organitzar dues jornades de donació, que es van traduir en una onada de solidaritat en què es van superar les 500 mostres recollides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia