Societat

A Firebre, riu, jota i bona gastronomia

Benifallet celebra dissabte i diumenge la fira que dona a conèixer els atractius turístics del poble i el territori

Fer un tas­tet d’acti­vi­tats al riu, gau­dir de les jotes can­ta­des i balla­des i degus­tar els millors pro­duc­tes de les qua­tre comar­ques ebren­ques. És la pro­posta de Beni­fa­llet, que aquest cap de set­mana cele­bra Fire­bre. La inau­gu­ració serà demà al mig­dia i anirà a càrrec del xef Leo­nardo Povill Salaet. Als estands s’hi podran tro­bar pro­duc­tes del Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre, tots de quilòmetre zero, com ara oli, vi, préssecs, mel, cire­res, pas­tis­sets..., pro­duc­tes que també s’uti­lit­zen a la cuina amb una oferta gas­tronòmica de tapes que es podran degus­tar vora les aigües de l’Ebre. De fet, la fira ofe­reix acti­vi­tats gratuïtes al riu com ara tren caiac, pàdel surf, pira­gua, canoa... A més, aquesta edició de Fire­bre coin­ci­deix amb la VIII Bai­xada Vogant per l’Ebre orga­nit­zada per l’Idece. Serà diu­menge al matí, amb sor­tida a Mira­vet i arri­bada de més d’un miler de par­ti­ci­pants a Beni­fa­llet. La música i les tona­des del ter­ri­tori també hi seran pre­sents, amb el II Con­curs de Jota Can­tada de les Ter­res de l’Ebre de dis­sabte, que s’orga­nitza en col·labo­ració amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Fer­re­ries, i la Tro­bada de Jotes de diu­menge a la tarda. Una cer­ca­vila gegan­tera, ball de nit, ses­si­ons de DJ, tallers i expo­si­ci­ons com­ple­ten el pro­grama.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia