Infraestructures i serveis

Primera Assemblea General de Medcruise a la Costa Brava amb 183 participants

Costa Brava Cruise Ports és l’amfitriona d’aquesta assemblea que consolida la projecció internacional dels ports de Palamós i Roses, les seves poblacions i la destinació turística

A partir d’avui, el port de Palamós, el port de Roses i la destinació turística de la Costa Brava seran els amfitrions de la 60a edició de l’Assemblea General de Medcruise, associació de ports de creuers a la Mediterrània, que se celebra del 24 al 27 de maig al municipi de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró. Un esdeveniment que per primera vegada en la història de l’activitat de creuers se celebra a la Costa Brava, on participaran ports, companyies, operadors turístics i patronats de turisme, amb 183 inscrits i inscrites. Aquesta cita del sector de creuers té com a lema la sostenibilitat, motiu pel qual Medcruise ha organitzat la campanya “una inscripció, un arbre plantat”.

Aquest és un gran esdeveniment del sector de creuers i una gran oportunitat per als ports de Palamós i Roses, els seus municipis i la destinació turística, que es promouen amb la marca Costa Brava Cruise Ports, de ser els amfitrions, exhibir els seus atractius i mostrar els seus serveis de qualitat, amb l’objectiu de consolidar la seva projecció internacional, generar sinergies en els ports de la Mediterrània, les companyies de creuers, els agents portuaris i la resta de companyies vinculades a aquesta indústria.

A l’acte d’obertura de l’Assemblea General de Medcruise, celebrat a Castell-Platja d’Aro i s’Agaró hi han participat el secretari de Territori i Mobilitat i president de Ports de la Generalitat, Isidre Gavín, el vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, Jordi Masquef, l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, la primera tinent d’alcalde de Roses, Montse Mindan, i la presidenta de Medcruise, Figen Ayan.

Els principals temes a tractar en aquesta assemblea seran les tendències de l’activitat de creuers a la Mediterrània; el compromís dels 145 ports membres per adaptar-se als criteris de sostenibilitat; la captació de nous viatgers; i la digitalització, entre altres. Cal remarcar que, amb 18, és l’assemblea que ha comptat amb més companyies de creuers participants, un gran èxit de convocatòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona