Infraestructures i serveis

Wifi gratuït en espais públics de Santa Coloma de Farners

Als usuaris no els cal registrar-se enlloc i en fan prou amb un enllaç que ha donat a conèixer l’Ajuntament

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha instal·lat deu punts d’accés de wifi públic i gratuït en diferents zones públiques (parcs, places, la zona esportiva i el centre cívic) del municipi. El desplegament s’ha dut a terme en el marc del programa europeu Wifi4Europe. Aquest accés gratuït a internet obert per a tots els ciutadans no demana registre previ i únicament cal enllaçar el dispositiu amb la xarxa anomenada Wifi4EU.

Els llocs

Les zones habilitades són sis places (Farners, del Firal, de la Pau, Primer d’octubre, de la Sardana i Miquel Martí i Pol), l’estació d’autobusos, el camp de futbol i la piscina municipal, l’exterior del pavelló dels Saioners i el centre cívic de Santa Coloma Residencial.

L’agost de 2020, l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners va aconseguir, després de tres intents en convocatòries anteriors, un dels bons oferts per la comunitat europea per a la instal·lació de punts d’accés de wifi públic i gratuït, dins el programa Wifi4Europe, de foment al lliure accés dels ciutadans a connectivitat wifi en espais públics.

La instal·lació de la xarxa –expliquen a l’Ajuntament de Santa Coloma-–segueix els requeriments de velocitat i connectivitat exigides per la Unió Europea dins aquest programa, encara que el rendiment final per a cada usuari dependrà del nombre d’usuaris connectats de forma simultània.

LA XIFRA

10
llocs
són els que s’han equipat per poder-se connectar a internet de forma gratuïta al municipi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia