Infraestructures i serveis

Palafrugell inaugura les noves pistes d’atletisme

Palafrugell ha inaugurat la nova pista d’atletisme amb 8 carrers després de la remodelació d’aquesta zona de l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès.

Una cop finalitzades les tasques de remodelació, Palafrugell ara disposa novament d’una instal·lació atlètica de primer nivell, de les més completes de Catalunya per les seves particularitats.

Aquest dissabte 21 d’octubre, amb la voluntat de la Federació Catalana d’Atletisme de descentralitzar les competicions i potenciar els territoris, s’ha organitzat a Palafrugell l’Encontre per Delegacions Territorials, on s’ha aprofitat per fer un acte inaugural de la pista. Entre les autoritats participants s’ha comptat amb la presència del President del Club Atlètic Palafrugell, Manel Jofra; la Presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palafrugell, Isidre Tenas i l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia