Infraestructures i serveis

infraestructures

Liciten la millora del ferm de 2 quilòmetres de l’AP-7 a Gelida

L’objectiu és aplicar materials sonoreductors al ferm, entre els quilòmetres 175 i 177 de l’AP-7, per pacificar veïns i soroll

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha licitat per 604.337,82 euros els treballs per a la rehabilitació de l’AP-7 amb ferm sonoreductor, entre els punts quilomètrics 175 i 177, al seu pas per Gelida. Segons detalla en un comunicat, s’informa que l’anunci es publicarà porperament al Butlletí Oficial de l’Estat. Les tasques que s’han de dur a terme al ferm volen eliminar els defectes superficials i renovar-ne la regularitat i la textura; així com la millora del comportament acústic, utilitzant un paviment sonoreductor que afavoreixi l’absorció acústica i disminueixi les afectacions a les zones urbanes properes a l’autopista. L’actuació preveu picar i retirar 3 cm del paviment actual i col·locar un nou paviment de granulometria discontínua amb alt percentatge de buits fabricat amb un betum (PMB 45/80-65 C), modificat amb polímers i millorat amb cautxú procedent de pneumàtics al final de la seva vida útil.

Aquest projecte es finançarà amb càrrec al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), que contempla la inversió de 302 milions d’euros dels fons NextGenerationEU per dur a terme actuacions de sostenibilitat, eficiència energètica i accions contra el soroll a la Xarxa de Carreteres de l’Estat espanyol. Segons, informa el govern espanyol en un comunicat, les actuacions volen donar compliment al que estableixen les directives del Parlament Europeu i del Consell sobre avaluació i gestió del soroll ambiental, que estableix una sèrie d’objectius entre els que destaca la creació dun marc comú dactuació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia