Infraestructures i serveis

Figueres obre la piscina exterior aquest dissabte amb més vigilància

Aquest dissabte, 22 de juny, la piscina exterior de Figueres obrirà les portes per a la temporada d’estiu, amb més seguretat per als usuaris. Aquest any, s’implementa un reglament de piscines, que permetrà exercir el dret d’admissió i obrir un expedient sancionador si s’escau, per garantir un entorn segur i agradable per a tots els visitants.

Entre les novetats destacades, s’ha reforçat el sistema de seguretat amb la instal·lació de quatre càmeres de videovigilància estratègicament ubicades, així com la presència permanent d’un vigilant de seguretat durant les hores d’obertura. Aquestes mesures, que suposen una inversió de 6.200 euros, tenen com a objectiu principal garantir la tranquil·litat dels banyistes i la prevenció de qualsevol incident.

L’horari d’obertura de la piscina serà de 10:00 a 20:00 cada dia, incloent-hi caps de setmana i festius, proporcionant així més flexibilitat per gaudir de les instal·lacions durant les hores de màxima temperatura.

A més del bany lliure, recreatiu i solàrium, s’hi desenvoluparan classes de natació, casals i activitats d’estiu per a infants i joves, supervisades per monitors qualificats i coordinades per assegurar la seguretat i l’òptim ús de les instal·lacions.

El regidor d’Esports, Pere Montserrat, destaca “hem de garantir que els usuaris de la piscina puguin gaudir d’aquest equipament amb tranquil·litat. Hem de poder sancionar a aquelles persones que no en fan un ús adequat i responsable. Treballem plelgats amb Guàrdia Urbana, els vigilants de seguretat, i el Servei d’Esports de l’Ajuntament, per vetllar pel respecte i la correcta utilització de les instal·lacions .”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia