Infraestructures i serveis

Entra en funcionament la remodelada pista polivalent de Can Borrell

La pista polivalent exterior del barri de Can Borell, que portava tancada des de fa més d’un any, s’ha posat en funcionament coincidint amb l’inici del curs escolar. L’equipament es va haver de clausurar per la perillositat que suposaven alguns elements, i s’han invertit 140.000 euros en millores de seguretat i estructurals.

A mitjans del passat mes d’agost es van enllestir les obres de remodelació i millora que s’han estat fent durant gairebé un any, i tan sols quedava la instal·lació de l’equipament esportiu perquè pogués reprendre l’activitat. A banda dels usos esportius, l’espai també el fa servir la veïna Escola Pinya de Rosa com a pati per al alumnes.

Precisament va ser la direcció i l’AMPA d’aquesta escola qui a principis d’estiu de l’any passat va fer arribar la seva preocupació a l’Ajuntament de Blanes per l’estat precari de l’equipament. Després d’una inspecció de Protecció Civil, es va dictaminar la seva clausura i es va precintar l’accés per una qüestió de seguretat.

Posteriorment, van començar els treballs de reparació i millora, que han significat un cost de 140.000 euros. El projecte de reforma i millora realitzat per l’Ajuntament de Blanes s’ha dividit en quatre fases. Els primers treballs que es van fer a la pista polivalent es van encetar el setembre de 2023, i van ser precisament per enderrocar l’antiga tanca i instal·lar-ne una de nova després de refer els fonaments.

El tancament perimetral s’ha realitzat en dues fases: la primera va incidir en la part que corria més pressa pel perill potencial que suposava i la segona va substituir i modificar l’altra tanca que dóna al carrer Rubén Darío. La tercera fase de les obres ha consistit en la substitució de la gespa artificial, i es va enllestir a mitjans del mes d’agost. Abans, es va arrencar la que hi havia hagut fins ara, força malmesa i plena de forats, sanejant tot l’entorn per poder fer la instal·lació en condicions.

Finalment, la quarta i darrera fase ha consistit en el subministrament i instal·lació de l’equipament esportiu: porteries i cistelles de bàsquet. Els imports esmerçats en cadascuna de les quatre fases han estat els següents: a la primer fase 28.108’30 euros i a la segona, 30.855 La tercera ha estat la més costosa, amb la substitució de la gespa artificial per una de nova, amb una inversió de esmerçat 74.516’85 euros. Per últim, la quarta i darrera fase ha significat un cost de 5.834’14 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia