Infraestructures i serveis

Infraestructures i serveis

Més informadors a les andanes per distribuir als passatgers afectats pel tall ferroviari al sud

La consellera de Territori, Sílvia Paneque, assegura que amb Renfe s’està fent seguiment del pla alternatiu i posant en marxa mesures de millora

La consellera de Territori i Habitatge Sílvia Paneque, ha explicat aquest dijous que s’han reforçat la presència d’informadors a les andanes per distribuir millor el passatge afectat pel tall de circulació de trens per les obres del corredor mediterrani al túnel de Roda de Berà, que perjudica el transport al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Segons la consellera, es vol reduir “l’acumulació” que s’ha produït als combois de l’R2 Sud entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova i la Geltrú i, per tant, dirigir més passatgers als regionals que van directes a Barcelona i que no “es concentrin només” en aquest tram. De fet, des de l’inici de les obres, l’1 d’octubre, s’ha constatat un augment de passatgers en determinats combois d’hora punta a l’R2 Sud de Rodalies. La consellera, que ha insistit, en una entrevista a Catalunya Ràdio, que aquest dispositiu de transport alternatiu és “el més complex” que s’ha dissenyat mai, ha assegurat que s’aniran “aplicant aquelles millores que facilitin la vida dels viatgers”. Segons Paneque, “la situació ha millorat” però es continuarà treballant amb Renfe per fer el seguiment. La consellera ha especificat que, a banda d’incrementar els informadors, s’han instal·lat carpes a les andanes perquè hi havia previsió de pluja, s’han situat panells amb els diferents itineraris i millorat la il·luminació de les zones més fosques. “Volen traslladar la necessitat d’aquestes obres i de la millora d’una infraestructura com és el corredor mediterrani, reivindicat des de fa molt de temps”, ha assegurat.

Després de reunir-se ahir amb el ministre de Transports, Òscar Puente, la consellera torna a visitar avui Madrir per assistir a la Conferència Sectorial d’Habitatge i Agenda Urbana, que se celebra aquest dijous a Madrid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia