Infraestructures i serveis

Tortosa reclama un servei ferroviari “digne”

Al ple de l’Ajuntament, que se celebrarà dilluns que ve, s’aprovarà una declaració institucional demanant a ADIF que ampliï les freqüències de l’Avant

L’Ajuntament de Tortosa aprovarà al ple de dilluns que ve una declaració institucional per reclamar “un servei ferroviari digne” a la ciutat i a les Terres de l’Ebre. La proposta, signada per tots els grups municipals amb representació al consistori, reclama l’ampliació del servei de tren Avant entre Tortosa i Barcelona i l’aturada del tren Euromed a l’estació de l’Aldea-Amposta-Tortosa, mentre s’executen les obres del corredor mediterrani que han començat aquesta setmana i que afecten, entre d’altres la línia R16. Segons l’alcalde Jordi Jordan, el dispositiu previst mentre es fan els treballs al túnel de Roda de Berà és “insuficient”. Per aquest motiu, proposen l’ampliació del servei de tren Avant en tres freqüències més en cada sentit, passant d’una a quatre, i l’aturada de dos Euromed. A més des del consistori reclamen que s’estableixi un sistema de bonificacions, tal com demana la plataforma Trens Dignes, perquè la tarifa de l’Avant entre Tortosa i Barcelona sigui similar a l’existent entre Barcelona i Figueres o Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.