Infraestructures i serveis

Infraestructures i serveis

Hi haurà més freqüències de bus entre Reus i Barcelona pel tall ferroviari

La consellera Paneque apunta que es posaran entre “cinc o sis” trajectes més

Una de les demandes més repetides pels usuaris de Reus afectats pel tall ferroviari a causa de les obres del corredor mediterrani a Roda de Berà i del consistori tindrà resposta. La consellera de Territori, Sílvia Paneque, ha anunciat aquest divendres en una entrevista a Catalunya Ràdio que està previst un increment de les dues freqüències d’autobusos actuals als entre 5 i 6 trajectes al dia, igualant els viatges que s’ofereixen per carretera des de la capital de la demarcació, Tarragona, que ja “està donant molt bons resultats”. Els bitllets dels trajectes de bus tindran un cost de 4 euros. La consellera ha reiterat que “les infraestructures que tenim en aquest moment no són les adequades” a causa “d’anys de desinversió”. Hi ha afegit que ara hi haurà “les inversions que es necessiten” però que això generarà “molèsties importants” als usuaris de rodalies. La consellera ha fet l’anunci l’endemà de visitar l’estació de Sant Vicenç de Calders i de conèixer de primera mà com està funcionant el pla alternatiu que es va posar en marxar dilluns de la setmana passada per garantir la mobilitat dels usuaris dels trens de rodalies de les línies del sud durant els quatre mesos que es preveu que durin les obres. Segons Paneque, una altra de les demandes que fan és usuaris és que es garanteixi “la fiabilitat”. En aquest sentit, ha apuntat que “s’està treballant” en anar millorant el pla.

Reaccions

L’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, ha dit que han rebut “amb satisfacció aquesta proposta del govern de més línies directes a Barcelona”, i ha destacat que es tracta d’una reivindicació feta fa dies i que vam tornar a reclamar en la reunió de dilluns a la subdelegació del govern de Tarragona. Segons Guaita, “donarà resposta a ciutadans de Reus que van a Barcelona”. Tot i això, l’alcaldessa ha apuntat que seguiran treballant en altres opcions per facilitar que la gent tingui la mobilitat que mereix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia