Els pous que es faran al barri de la Devesa de Girona pel TAV obligaran a tallar el trànsit de diversos carrers

El segon túnel des del parc Central a Fontajau es començarà a principi del 2011

El primer dels pous que servirà per millorar la seguretat dels habitatges quan es faci el túnel del TAV es començarà a fer el setembre al passatge de la Farinera, però a partir del novembre començaran els treballs a Bernat Boades, a l'altura del número 12, i això suposarà els primers talls de trànsit. Al cap de dos mesos es començarà a fer el pou al carrer Francesc Rosés, a tocar del número 16, i cap al març del 2010 es faria el quart pou a l'altura del número 14 de Ramon Turró.

Les pitjors afectacions al trànsit es produiran d'aquí a un any i mig, a principi del 2011, quan està previst que comencin a foradar el segon túnel urbà que connectarà el parc Central fins al Puig d'en Roca, a Fontajau. Aleshores i mentre treballi la tuneladora, aquests pous de cinc metres de diàmetre per vint de fondària hauran de restar oberts per fer un seguiment constant de com es comporta el terreny i injectar-hi més formigó, si escau. Això suposarà tallar el trànsit en aquests tres carrers del sector de la Devesa. Adif es compromet a garantir l'entrada a garatges en tot moment o a buscar solucions en cada cas, ja que els veïns dubten que en alguns dels pous permetin l'ús de les entrades de garatge. Les afectacions de trànsit es poden mantenir a la nit si Adif decideix en el seu moment que la tuneladora treballi en horari nocturn.

Mieres, a final de mes

L'afectació més propera serà al carrer Tomàs Mieres, que a final de mes ja quedarà tallat per poder instal·lar-hi les basses de fang, generadors elèctrics i plantes de filtratge que necessiten els pous. Alguns veïns i comerciants del sector es van queixar que no se'ls hagi avisat amb més temps de les afectacions a tot el sector.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Reclamen que s’inclogui la llengua de signes catalana al 112

Barcelona

El servei de transport públic de la Vall arriba als 1.500 usuaris

CAMPRODON

La Diputació de Barcelona dona 47 milions en ajuts a la transició ecològica

Barcelona

Es limita l’ús de petards per garantir una revetlla segura i inclusiva

girona
economia

Els conductors de bus de Moventis s’uneixen per reclamar més personal

lloret de mar
Serveis

Estiu d’obres i amb talls parcials a les línies L5, L2, L4 i L10 nord de metro a Barcelona

Barcelona

Les colònies i casals Pere Tarrés atendran 35.000 infants i joves, 6.500 d’ells becats

Barcelona
GIRONA

Projecten un camp solar al recinte de la depuradora de Campdorà

GIRONA

Denuncien pressions de l’Ajuntament per fer un desnonament

SALT