Societat

fira gastronòmica

Cuina de fira de tardor al Pallars Jussà

26 restaurants i cases rurals se sumen al programa ‘Al teu gust’

Fins a 26 restaurants i cases rurals del Pallars Jussà oferiran, durant la tardor i coincidint amb les principals fires de la comarca, uns menús de fira. Se sumen així al programa que promou Al teu gust, aliments del Pallars, de l’Ajuntament de Tremp, per oferir uns plats que permeten als comensals endinsar-se en tots els sentits en les èpoques de fires pallareses. Aquesta edició, la cinquena del programa, ha arrencat aquest cap de setmana coincidint amb la Fira Ramadera de la Pobleta de Bellveí i s’allargarà fins a mitjan novembre, quan se celebri la Fira de Salàs. Així, cada establiment participant s’encarrega de dissenyar el seu menú de fira, de manera que s’hi podrà trobar una gran varietat de plats per tastar. Els productes que s’utilitzen en la majoria de plats dels menús surten del territori i dels productors locals, entre els quals destaquen receptes tan pallareses com ara les sopes de pa, el trinxat, el confitat de porc i el cap i pota. Un dels ingredients estel·lars dels menús de fira és el corder i la girella, embotit per excel·lència al Pallars. Com a novetat, aquesta edició es convoca un concurs d’Instagram amb l’etiqueta #firespallars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia