Societat

Societat

Sopar per encetar la Fira de la Nou

És una de les novetats d’enguany juntament amb la presentació i venda d’un licor fet amb vi de nous

El nou sopar tastet d’avui, amb tapes de diferents productes elaborats amb nous, enceta la 6a Fira de la Nou, que diumenge omplirà de parades Montesquiu. Raviolis de ceps amb crema de nous, torradetes d’hummus amb tapenade de nous, broquetes de salmó amb oli de nous, pollastre amb pasta i salsa de nous, milfulls amb crema de nous... Són només algunes de les propostes que es podran tastar a la sala d’actes de l’Ajuntament, a càrrec de diversos establiments de la vila i del Bisaura. Aquest sopar, però, no és l’única novetat que la fira introdueix enguany. Diumenge es presentarà i vendrà el licor de vi de nous, de la Cooperativa 3 Cadires. Aquest dia es posaran a la venda més de 200 quilos de nous procedents de nogueres del Bisaura i de l’Empordà i hi haurà la participació de la Tartana, un food truck amb venda de productes elaborats de la Cuina del Pirineu, a més d’una creperia i un servei de càtering del Bisaura amb el Menú de la Nou (10 euros). Un altre plat fort d’aquest 2017 és l’animació infantil, amb molta oferta, com l’actuació del grup De Parranda. Completen la programació la trobada d’acordionistes o la 2a edició de l’exposició d’artistes locals Nouart (www.montesquiu.cat).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.