Rescaten 33 viatgers atrapats en un tren a l'estació de Marçà-Falset

La caiguda d'arbres va fer tallar la circulació de trens entre Reus i Móra la Nova

Eren pels volts de dos quarts de nou del matí quan es va haver de suspendre el recorregut de mitjana distància entre Reus i Móra la Nova per culpa de la caiguda d'arbres a la via. Els viatgers que van resultar perjudicats van ser els que van agafar el tren que surt de Móra la Nova a les 6.50 hores i que arriba a Barcelona a les 9.05. Arran de la incidència, el tren, on viatjaven 33 passatgers, va quedar aturat a l'estació de Marçà-Falset. Com que no es podia evacuar els viatgers per la quantitat de neu que hi havia a la carretera, els bombers van haver de col·laborar en el rescat dels passatgers. Una màquina llevaneu va enretirar la neu de la carretera i els passatgers van ser rescatats cap a dos quarts de dues del migdia. Alguns dels afectats van arribar a la seva destinació amb un autobús que Renfe va posar a disposició dels passatgers.

D'altra banda, ahir els trens de la línia d'alta velocitat que cobreix el trajecte entre Barcelona i Madrid van acumular retards d'entre 30 i 60 minuts perquè, per motius de seguretat, es va establir una limitació de velocitat de 160 km/h entre Guadalajara i Calatayud.

Tres vols cancel·lats

Arran del temporal de neu que afecta Europa, les companyies British Airways i Easy Jet van cancel·lar ahir tres vols que havien de sortir de l'aeroport del Prat cap a Anglaterra. British Airways va suspendre dos vols amb destinació a Londres (Heathrow) que havien d'enlairar-se abans de les onze del matí de l'aeroport del Prat i Easy Jet va cancel·lar un vol que havia de sortir cap a dos quarts de dotze del migdia del Prat cap a l'aeroport de Liverpool.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Educació

Famílies de Barcelona reclamen modificar els criteris de preinscripció a I3

Barcelona
administració

Neix una entitat per difondre la història i la cultura de Roses

roses
Raúl Montilla
Periodista i escriptor

“Emigrar és molt dur, és un joc d’identitat molt bèstia”

Cornellà de Llobregat
SOCIETAT

ADF, 15 entitats i un restaurant a Els Bellots

TERRASSA
educació

Malestar perquè es tanca una línia d’I3 a Rocafonda de Mataró

Mataró
salut

Acord en defensa de l’antic hospital de Mataró

mataró
medi ambient

Badalona analitza la salut de 216 palmeres i 10 estan molt greus

Badalona
Sant Feliu de Pallerols

Sèlvans assaja un nou model d’economia rural a través de la gestió forestal

Sant Feliu de Pallerols
GIRONA

Retiren l’aparcament reservat a la Guàrdia Civil a Emili Grahit

GIRONA