Infraestructures i serveis

SOCIETAT

Ni pilota ni patinet en espais cèntrics de Figueres

El nou govern de Figueres està disposat a ser més contundent en l’aplicació de l’ordenança de civisme i tenir especial cura d’impedir que es jugui a pilota en determinats espais públics cèntrics de la ciutat per evitar molèsties. Ho va explicar l’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, que va afegir també que, paral·lelament a l’aplicació de la restricció, s’estudiaran alternatives per als joves, com podrien ser l’obertura d’altres espais o el sistema dels patis oberts.

Masquef afirmava en una entrevista penjada a les xarxes socials que aquest no és un tema banal perquè “hi ha determinats espais emblemàtics a la ciutat que han d’estar impol·luts i on jugar a pilota i el passeig del veí a vegades són incompatibles”.

L’alcalde de Figueres va posar com a exemples d’espais en què es fa ús de pilotes i patinets elèctrics on no s’han de fer servir la Rambla, la plaça Catalunya o la plaça de l’Ajuntament. Aquests són espais on es vol tenir especial cura a controlar la prohibició. Masquef no va precisar, però, si està disposat a modificar la normativa actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia