Infraestructures i serveis

tarragona

El ‘Pam a pam’ de reparació intensiva engega aquest mes

El projecte de neteja i reparació intensiva Pam a pam de Tarragona començarà a finals de setembre al sector de Ponent. Concretament, el primer punt on es començarà a treballar serà Parc Riuclar, i es continuarà per tot Ponent fins a arribar a la Móra i Ferran. El Pam a pam neix amb la intenció d’intervenir en els diferents barris de la ciutat de manera intensiva durant uns dies per diagnosticar i reparar tot allò que sigui necessari: neteja, pintura, jardineria, voreres, carrers i enllumenat.

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha assegurat que l’espai públic i la política de proximitat són dues prioritats del seu govern. “El Pam a pam suposarà una millora en els dèficits existents en algunes zones de la ciutat i permetrà un manteniment regular de cara al futur immediat”, assegura.

Les actuacions del projecte s’estructuren en tres àrees: la neteja, la seguretat viària i la dignificació. Cadascun d’aquests eixos es basa en uns equips i en unes feines determinades, que són independents les unes de les altres. “La metodologia del projecte ens permet desplegar-ho simultàniament en tres punts diferents de la ciutat”, conclou l’alcalde tarragoní.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia