Infraestructures i serveis

Dotze serveis municipals de Terrassa ja han fet el trasllat temporal a la FACT

Queda pendent la direcció de l’àrea d’Acció Social i Ciutadania

L’Ajuntament de Terrassa ha gairebé finalitzat el trasllat temporal de més de dotze serveis municipals a les dependències de LaFACT ubicades al número 33 del carrer Torres García a l’espera de poder instal·lar-se definitivament a l’antic Vapor Cortès.

Només queda pendent la direcció de l’àrea d’Acció Social i Ciutadania, ja que fins ara i per fases des de finals de l’any passat s’hi han traslladat i estan operatius a la primera, tercera i quarta planta de l’edifici de la FACT els serveis de Promoció de l’Autonomia Personal, Salut i Comunitat, Benestar Animal, Suport a les Comunitats Veïnals, la direcció de Serveis Socials, part de Programes i Projectes a l’Atenció Primària, Polítiques d’Accessibilitat i Promoció dels Drets Humans, Polítiques Socials d’Habitatge. També s’hi ha traslladat la direcció de l’Àrea de Participació, Qualitat Democràtica i Drets Humans, els serveis de Ciutadania i Memòria Democràtica, LGTBIQ i una part de Polítiques de Gènere.

La intenció del consistori és alliberar espai a l’edifici Glòries de la carretera de Montcada on estaven ubicats per a la Policia Municipal i dotar s serveis en creixement de l’espai necessari, augmentant el nombre de sales de visites de 5 a 8. El trasllat també dona resposta a la necessitat d’unificar serveis en un mateix edifici, per afavorir el treball transversal, i facilita l’accés per la seva ubicació més cèntrica i accessible a la Rambla d’Ègara.

A l’edifici Glòries hi continuen els serveis de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Àrea d’Acció Social, l’equip de Sensellarisme i el d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (EAIA).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

salut

L’Hospital de Mataró canvia els uniformes quirúrgics per uns més sostenibles

mataró

Les fires del 1 de Maig omplen de gent els carrers de Figueres malgrat l'amenaça de pluja

figueres

El TSJC reconeix la bulímia com una malaltia incapacitant

girona
urbanisme

Alella tira endavant el projecte per urbanitzar la Serreta i El Pla

alella
mobilitat

Mataró comença demà a multar a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona