Infraestructures i serveis

Habiliten un app municipal per facilitar la comunicació amb els veïns

L’Ajuntament de Vilafant ha habilitat una app per facilitar la comunicació amb els veïns. Aquesta nova eina permetrà als ciutadans tenir accés a les notícies i l’agenda del municipi, però també als canals de comunicació del consistori i les entitats, així com a informació d’interès dels comerços. “Creiem que aquesta és una molt bona eina per promocionar tot el que tenim a Vilafant. L’aplicació està pensada pels veïns, però també per aquelles persones que ens visiten, per això hi hem inclòs els llocs d’interès que tenim el municipi i un directori de comerços2, assegura el regidor de promoció econòmica, Francesc Gaspar.

L’app, disponible per a IOS i Android, també permetrà la compra de tiquets i abonaments de la piscina municipal, que aquest any obrirà portes el 21 de juny. També es podran continuar tramitant presencialment al pavelló municipal. La intenció de l’Ajuntament és anar incorporant nous serveis a l’aplicació, com la reserva d’espais municipals, la gestió d’entitats i la inscripció prèvia en activitats amb aforament limitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia