Infraestructures i serveis

Fisersa tanca l’exercici del 2023 amb un balanç positiu de 306.875 euros

La Junta General de Figueres de Serveis SA ha aprovat en la sessió d’aquest mes de juny els comptes anuals, l’informe de gestió, l’informe d’auditoria i la gestió del Consell d’administració durant l’exercici de l’any passat. Una gestió que ha permès tancar el 2023 amb un balanç positiu de 306.875 euros, enfront dels 38.145 euros del 2022. En la mateixa sessió, la Junta General ha acordat destinar a reserva voluntària els beneficis, i així poder enfortir la capacitat operativa de l’empresa plurimunicipal per als pròxims anys. Una altra dada significativa és la del volum de negoci que va ser d’11,86 milions d’euros, una xifra pràcticament igual que el 2022 (11,93).

La situació de sequera a la comarca ha estat un dels temes que ha condicionat més l’exercici del 2023. L’embassament de Darnius-Boadella va arribar a mínims històrics de capacitat (11,22%) aquest mes de març. Això ha obligat a preveure i plantejar noves alternatives de subministrament d’aigua i mesures d’estalvi com la reducció de la pressió, la regeneració i la recerca de noves captacions. Els escenaris que s’ha hagut de gestionar als abastaments que gestiona Fisersa són el de Figueres en fase 2 d’emergència per sequera, la xarxa de l’Albera en fase 1 d’emergència fins ara i Vilafant en fase d’excepcionalitat.

En l’informe de gestió aprovat també esfa referència a la consolidació de les ampliacions de serveis iniciades en els darrers anys, assumint la neteja viària de la ciutat de Figueres i també l’enllumenat públic.

Fisersa ofereix els serveis de gestió integral de l’aigua, mobilitat urbana, transport, enllumenat públic i neteja viària a Figueres. També s’encarrega de l’abastament d’aigua a Vilafant i dona serveis relacionats amb el subministrament d’aigua a diferents municipis de la comarca per l’acord establert amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Trànsit

21 km de cua a l’AP-7 entre Llinars i Santa Perpètua en l’operació sortida

Aràbia Saudita

La calor extrema provoca més d’un miler de morts en la peregrinació a la Meca

Barcelona
economia

L’Audiència Nacional investiga si Naturgy va alterar els preus durant pandèmia

barcelona

1,7 milions per estudiar la genètica de les malalties mentals

Reus
estats units

El TS dels EUA avala que es prohibeixi als maltractadors tenir armes

barcelona
Societat

Mor José Berenguer, fundador de la comparsa Omeies d’Ontinyent

societat

SOS Racisme redueix la seva activitat al mínim per una situació econòmica “crítica”

barcelona
educació

S’acaba el curs escolar que ha evidenciat mancances en l’educació

barcelona
Habitatge

El Sindicat de Llogateres qüestiona la mesura sobre els pisos turístics

Barcelona