Infraestructures i serveis

Palafrugell dicta un ban amb les prohibicions a les platges

Palafrugell ha dictat un ban en què recorda les prohibicions que l’ordenança de civisme fixa a les platges, passeigs marítims, camins de ronda i espais públics del litoral i alerta que les multes per infringir-les poden anar dels 100 als 1.500 euros. Des de l’Ajuntament al·leguen que les cales del municipi són “majoritàriament” petites, però amb una alta afluència de visitants i que cal “garantir l’equilibri entre el gaudi i la convivència”. Entre les prohibicions que fixa l’ordenança, hi ha jugar a pilota o utilitzar estels -excepte en activitats autoritzades i a partir de les set de la tarda-; utilitzar altaveus de reproductors musicals -inclosos els mòbils-,; fer botellots, fer festes particulars o “aglomeracions de persones”.

Tampoc es poden portar gossos o mascotes -excepte els pigall lligats-; l’ús de pirotècnia; abocar deixalles; tirar-se des de les roques i no està permès banyar-se o accedir a la zona de bany quan la bandera oneja en vermell ni pescar fora de l’horari establert i dels llocs habilitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia