Infraestructures i serveis

Les Terres de l’Ebre recuperaran a l’octubre la freqüència diària de l’Avant

Tindrà una sortirà de Tortosa a les 6.35 hores i una tornada a les 20.17

Les Terres de l’Ebre recuperen la freqüència diària de l’Avant a partir de l’1 d’octubre. L’Avant sortirà de Tortosa a les 6.35 hores del matí i arribarà a l’estació de Sants de Barcelona a les 8:23 hores. La freqüència de tornada sortirà a les 18:30 hores de la tarda de la capital catalana i arribarà a Tortosa a les 20:17 hores. Es tracta d’una mesura per millorar la mobilitat cap a Barcelona durant les obres del túnel a Roda de Berà i el tall del servei. Es redueix prop d’una hora el trajecte entre Barcelona i la capital ebrenca. Els bitllets de l’Avant es posaran a la venda aviat. Els viatgers de les parades entre Tortosa i el Camp de Tarragona pagaran el preu habitual d’un servei de Rodalies. El servei Avant pararà a les estacions de l’Aldea-Amposta, l’Ampolla-Perelló-Deltebre, l’Ametlla de Mar, l’Hospitalet de l’Infant, Cambrils i Camp de Tarragona.

La posada en circulació d’aquest tren de velocitat alta coincideix amb l’inici del pla alternatiu de transport per carretera que Renfe ha establert per als viatgers de les línies R14, R15, R16, R17 i RT2. La circulació ferroviària entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders s’interromp fins al 2 de març de 2025, mentre durin les obres d’Adif al túnel de Roda de Berà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia