Infraestructures i serveis

Serveis

Renfe obre un compte a X per informar de les obres al túnel de Roda de Berà

Renfe ha posat en marxa el compte @RodObresBera a la xarxa social X per informar de l’estat del servei mentre duri el tall ferroviari per les obres d’Adif al túnel de Roda de Berà. La circulació a Rodalies estarà interrompuda entre Sant Vicenç de Calders i Tarragona de l’1 d’octubre al 2 de març. A través d’aquest compte, que ja està operatiu, els usuaris podran conèixer en temps real totes les afectacions en el servei de Rodalies mentre estigui actiu el pla alternatiu de transport. A banda, els usuaris podran continuar informant-se de l’estat del servei a través dels comptes de les xarxes socials: @rodalies i els perfils específics de les línies @rod13cat, @rod14cat, @rod15cat, @rod16cat i @rod17cat.

El pla d’informació de Renfe per les obres entre Sant Vicenç de Calders i Tarragona mobilitza un equip humà de 150 persones que atendran els usuaris a les estacions afectades i als trens. També s’han instal·lat punts informatius de gran format a les estacions de França, Passeig de Gràcia, Sants, Sant Vicenç de Calders, Tarragona, Reus, Cambrils, l’Hospitalet de l’Infant, Tortosa i Lleida. I s’han distribuït més de 200.000 fulletons, tant a les estacions com als trens. El pla també reforça la informació digital a onze estacions i a les 425 pantalles i monitors de la xarxa de Rodalies de Catalunya, així com a les pantalles dels trens, megafonia d’estacions i trens.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.