Infraestructures i serveis

infraestructures

Restablerta la circulació de l'alta velocitat entre Girona i Barcelona

La circulació de trens d’alta velocitat entre Girona i Barcelona ha quedat restablerta aquest divendres passades les 14.30 hores després que aquest matí s'hagi tallat el servei per un atropellament mortal entre Llinars i Riells en una zona no autoritzada de pas, segons ha informat Adif.  

L’administrador d’infraestructures ferroviàries ha informat poc abans de tres quarts de dotze del matí a través de les xarxes socials que el pas dels trens s’ha hagut d’aturar per “un accident d’una persona en un punt no autoritzat de pas entre Llinars i Riells”. Gairebé tres hores després ha informat que, després de solucionar-se la incidència", la circulació “tendeix a normalitzar-se”.

Protecció Civil, per la seva banda, ha assenyalat que fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat efectius dels Bombers i dos vehicles del SEM que no han pogut fer res per salvar la víctima, ja que “l’atropellament ha resultat mortal”. 

L’incident s’ha produït a un quart de dotze i cinc minuts del migdia quan un comboi ha atropellat una persona per causes que es desconeixen, ha detallat Adif a l’ACN. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia