Salut

Marató de vacunació sense cita prèvia a set municipis de la regió sanitària de Girona

Des d’aquest dimecres i fins el 29 de juny, els ciutadans de la regió podran rebre la vacuna a la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Roses, Torroella de Montgrí, Lloret de Mar, l’Escala i Tossa de Mar

Salut ha impulsat des d’aquest dimecres 9 i fins el dimarts 29 de juny una marató de vacunació en set municipis de la Regió Sanitària de Girona sense cita prèvia. Són 12 jornades de vacunació que es duen a terme a la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Roses , Torroella de Montgrí, Lloret de Mar, l’Escala i Tossa de Mar.

Estan adreçades a franges d’edat concretes i per participar-hi cal pertànyer a una de les Àrees Bàsiques de Salut (ABS), no haver rebut cap dosi de la vacuna, no tenir cap cita programada i no haver passat la Covid en els últims 6 mesos. Només caldrà presentar-se al lloc de vacunació i identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu.

La Marató de Vacunació es durà a terme:

-Roses (punt vacunal del Mercat Municipal). Dissabte 12 de juny. Dirigit a persones d’entre 45 i 59 anys i majors de 69 anys. Horari: de 8:30h a 18h.

L’ABS de Roses inclou també les poblacions de Cadaqués, Castelló d’Empúries, Palau-saverdera i Pau.

-Torroella de Montgrí (Pavelló Esportiu Municipal de Torroella). 15 i 17 de juny: adreçat al grup de 45-59 anys. Horari: de 9:30h a 19h. Dirigit al conjunt de les poblacions de l’ABS: Torroella de Montgrí, Fontanilles, Gualta, Jafre, la Tallada d’Empordà, Serra de Daró, Ullà i Verges.

-La Bisbal d’Empordà (punt vacunal del Pavelló Firal). 18 i 21 de juny: col·lectiu d’entre 45 i 49 anys. Horari: 8:30h a 19h. Adreçat al conjunt de les poblacions de l’ABS: La Bisbal d’Empordà, Corçà, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Foixà, Palau-sator, Parlavà, Rupià, Ultramort, Ullastret i Vulpellac.

-Palafrugell (Pavelló Annex del Poliesportiu). 21, 22 i 29 de juny: col·lectiu 45-49 anys. Horari: de 8:30h a 19h. Dirigit al conjunt de les poblacions de l’ABS: Palafrugell, Begur, Mont-ras, Pals, Regencós i Torrent.

-L’Escala. 9 i 10 de juny. a Sala Polivalent Municipal. Dirigit a les poblacions de l’ABS: l’Escala, Albons, Bellcaire d’Empordà, l’Armentera, Sant Pere Pescador, Torroella de Fluvià, Ventalló, Viladamat i Vilamacolum. Aquest 9 de juny. Horari: 17:30h a 18:30h ( 60 a 69 anys). 10 de juny (50-59 anys). De 16h a 18.30h. En aquest municipi ja es va fer una marató de vacunació el 2 de juny passat.

-Tossa i Lloret de Mar. 15 i 17 de juny. Torn de matí i tarda. Encara s’estan ultimant els detalls.

La primera experiència, a la Bisbal el 26 de maig

La primera experiència de Marató de Vacunació sense cita la va realitzar l’equip dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) a la Bisbal d’Empordà el passat 26 de maig i davant els bons resultats obtinguts s’ha decidit repetir-hi la iniciativa i ampliar-la també a altres municipis.

A la Regió Sanitària de Girona la campanya de vacunació segueix avançant i ja s’han administrat 510.697 vacunes (329.205 de primera dosi i 181.492 de segona) i la cobertura en adults és del 44,3% en primera dosi i del 25,8% amb la pauta completa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Entitats i plataformes es manifesten demà contra la planta de Lotte

Mont-roig del camp
Societat

Els pastissers preveuen vendre unes 800.000 mones de Pasqua

Barcelona
canvi climàtic

El desglaç polar per la crisi climàtica alenteix la rotació terrestre

barcelona
societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra
SALT

Un estudi de l'IDIBGI i l'ICO identifica un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els farratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA