Ja fa més de mig any que funciona el Centre d'Atenció Comunitària de Montornès del Vallès

El Centre d'Atenció Comunitària es va posar en marxa el mes de juliol de l'any passat i presta serveis d'atenció social i d'infermeria. Des d'aleshores, el servei d'infermeria ha atès una mitjana de 13 visites diàries. De l'1 de setembre de 2008 al 13 de març de 2009, a l'equipament es van atendre un total de 352 visites i es van practicar 224 extraccions.

La prestació assistencial al Centre d'Atenció Comunitària es concentra en dos dies a la setmana, els dimecres i els divendres, de 8 a 11 h. El servei d'infermeria atén vacunacions, controls en pacients sotmesos a medicació anticoagulant, extraccions de mostres de sang per a analítiques, cures programades i també l'acollida i informació per als nous usuaris. L'atenció sanitària, programada des del Centre d'Atenció Primària (CAP), es complementarà aquest any amb tallers d'educació sanitària.

Pel que fa a l'atenció social que es presta al CAC, responsabilitat de l'Ajuntament, els primers mesos s'ha centrat en el desenvolupament del Pla de Recepció i Acollida Municipal (PRAM), i ha anat a càrrec d'una agent de diversitat que realitza tasques de suport al municipi, gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Durant aquest mes d'abril s'hi preveu la incorporació de les assistents socials i dels educadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.