Salut

sant pere de ribes

El govern reclama el CAP de les Roquetes

El conseller de Salut diu que l'ampliació del centre es paralitzarà

La Generalitat ha paralitzat l'ampliació del centre bàsic de salut de les Roquetes, segons ha anunciat oficialment el conseller de Salut, Boi Ruiz, al govern local (PSC, ICV i ERC). L'alcalde del municipi, Josep Antoni Blanco, va donar a conèixer ahir el contingut de la reunió que va mantenir amb el conseller dijous passat. Blanco va lamentar que la Generalitat rebutgi l'ampliació de l'equipament, tot i que és l'administració local la que avançarà els diners per finançar les obres, pressupostades en 2,5 milions d'euros. “Això suposarà no poder cobrir la demanda de serveis sanitaris en les especialitats que no tenen cabuda al centre”, va dir ahir l'alcalde. Segons el govern, un exemple de la falta de capacitat és el fet que l'Ajuntament hagi de cedir un espai del casal d'avis de les Roquetes per fer la preparació al part i el postpart.

El conseller de Salut va garantir a l'equip de govern que sí que es posaran en marxa les obres del nou centre bàsic de salut de Ribes. L'Ajuntament i la Generalitat havien signat un acord per tirar endavant el projecte, amb la previsió que el municipi avanci els 4,5 milions d'euros del seu cost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.