Salut

El Gironès

Inversió de 4,2 milions per les consultes de l'hospital Trueta

El projecte amb una inversió més gran que preveu la Generalitat al Gironès és la partida de 4,2 milions que destinarà a la construcció de l'edifici prefabricat annex a l'hospital Trueta de Girona. Aquest edifici s'ha d'instal·lar ocupant la meitat de l'actual aparcament i es preveu situar-hi les consultes externes. En matèria educativa, la mateixa alcaldessa de Girona, Anna Pagans, no entén la partida de 654.000 euros per l'escola Pericot. “Vam acordar que hi hauria els 3,5 milions per fer la nova escola i els 250.000 euros de l'enderroc de l'edifici antic, que s'havia de fer al gener, es va endarrerir al març, i estem al juny i encara no s'ha executat”, assenyala Pagans. També es liquiden 600.000 euros de l'ampliació de l'Annexa que ja s'ha executat i es preveuen 13.720 euros d'ajuda per a la rehabilitació de les façanes de l'Onyar.

Per altra banda, la partida més important destinada a Salt que consta en el pressupost d'inversions són 2,18 milions d'euros per acabar les obres del CEIP El Pla. Les obres van començar a inicis d'aquest curs i està previst que acabin abans del setembre vinent. També hi consten 1,96 milions d'euros per al parc hospitalari Martí i Julià. Les obres al CEIP Aldric de Cassà de la Selva (200.865 euros), la urbanització del nucli antic de Llagostera (120.000) i del sector Ganix (123.000) i la reforma de l'escola Santa Margarida de Quart (205.698), són les altres inversions quantitativament més importants a la comarca.

d.v. / j.n.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unes 16.000 persones visiten el festival Palamós Terra de Mar

palamós

La 3a Oncotriatló recapta 8.500 euros pels malalts de càncer

llançà
educació

La UAB crea una càtedra per a la salut dels professionals sanitaris

Cerdanyola del Vallès

El Girovi tanca l’edició rècord amb més de tres-centes mostres de vins

girona
Tecnologia

Barcelona obre una oficina per recrear memòries amb intel·ligència artificial

Barcelona

15 colles locals participaran al 62è Carroussel Costa Brava

palafrugell

‘Pájaros’ i ‘El fred que crema’ s’imposen al primer festival de cinema

blanes

La polèmica ‘invasió’ de la fórmula 1 a Barcelona

Barcelona

Un gran memorial a cel obert

Portbou