Salut

Maresme

Malgrat clama contra les retallades al CAP

Unes 150 persones es van congregar al voltant de l'alcaldessa Campoy (PSC)

Un altre tancament de servei d'atenció continuada que provoca protestes ciutadanes. En aquest cas, unes 150 persones es van congregar ahir al vespre a l'entrada de l'ambulatori de Malgrat de Mar per protestar pel tancament de l'equipament a les nits i els caps de setmana.

Una de les peculiaritats d'aquesta protesta és que va sorgir directament de l'alcaldia i la màxima representant del govern local, l'alcaldessa Conxita Campoy (PSC), en va ser la principal protagonista. “Hem de fer notar el nostre rebuig, el govern de la Generalitat està creant una sensació d'inseguretat que la població no es mereix”, va proferir davant dels assistents. L'alcaldessa va dir que aquestes maniobres responen “a una intenció de privatitzar la sanitat”.

La presidenta del comitè d'empresa, Maria Jové, va explicar que, en un principi, el tancament parcial del CAP, gestionat per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, no suposarà cap acomiadament de personal. “El nostre objectiu és que els usuaris siguin conscients que el responsable de la rebaixa en el servei és el govern i no els professionals”, va afirmar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.