Salut

vallès occidental

Montcada tindrà un CAP nou i tancarà el del centre

El Departament de Salut i el govern de Montcada han acordat construir un CAP que substitueixi l'actual de Montcada Centre del passeig Jaume I, perquè necessita una remodelació integral i, a més, està afectat pel cobriment de la línia de Renfe a Portbou. Les dues parts han decidit buscar un emplaçament per al CAP i redactar amb urgència el projecte, segons ha explicat l'alcaldessa, Maria Elena Pérez, que hi ha afegit que la delegació municipal ha plantejat que sigui un centre d'urgències d'atenció primària (CUAP) que obri les 24 hores, una proposta que la Generalitat s'ha compromès a estudiar. En els propers dies els tècnics de la Generalitat faran arribar al consistori la necessitat d'espai perquè es pugui buscar un lloc idoni al centre del municipi i començar els tràmits de redacció del projecte.

En la trobada Salut també ha acceptat ubicar una ambulància al CAP Montcada Centre a les nits i millorar l'atenció domiciliària nocturna i dels caps de setmana. D'aquesta manera a partir de l'1 de gener hi haurà un servei de transport nocturn gratuït per als usuaris que necessitin traslladar-se al CUAP de Ripollet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.