Salut

salut

L'espera per a proves serà de 90 dies com a màxim

El consell de direcció de Catsalut va aprovar ahir dues ordres que modifiquen els temps d'espera garantits per a operacions quirúrgiques i que estableixen temps de referència per a altres intervencions, per a proves diagnòstiques i consultes mèdiques. Tal com va publicar aquest diari dissabte passat, d'una banda s'establirà un temps de garantia de 45 dies per a 21 procediments quirúrgics d'oncologia i de 60 dies per a les intervencions de càncer de pròstata sense infiltració en bufeta. La garantia per a cirurgia cardíaca valvular i coronària serà de tres mesos i per a pròtesis de genoll, pròstata i cataractes, de sis mesos.

Pel que fa a la resta d'intervencions, la referència serà de 90 dies màxim si la prioritat és preferent, segons criteris clínics i socials; de 180 dies, si és mitjana, i d'un any si és baixa. Les proves i visites a especialistes s'hauran de fer en un mes si la prioritat és preferent i en 90 dies si és ordinària, i les visites de primària en 48 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia