Salut

MONTBLANC

Pregunta pel trasllat de l'ambulància vital

El grup socialista al Parlament ha formulat una pregunta al govern sobre el servei d'ambulàncies operatives a les comarques tarragonines. En concret, la diputada vallenca Núria Segú demana “si el Departament de Salut té constància, com assenyalen algunes fonts, que l'ambulància de suport vital avançat amb base a Montblanc pot ser traslladada fora de la comarca de la Conca de Barberà”.

La diputada vol que el departament concreti els canvis en la cobertura i el tipus de servei. En aquest cas, demana “com pensa garantir la necessària dotació de recursos sanitaris per atendre l'increment de la població durant els mesos d'estiu als municipis de la Conca de Barberà”.

Segú afirma que els ciutadans de les comarques tarragonines mereixen que es garanteixi la màxima qualitat d'un servei bàsic com és el transport sanitari. També recorda que amb les retallades ha augmentat el temps d'espera del transport sanitari no urgent. “Una situació injusta que cal redreçar amb celeritat”, ha conclòs la diputada del PSC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia