Salut

Tot a punt per a la Festa del Pedal del GEiEG

La bicicletada, que celebrarà la seva 53a edició, es farà diumenge

El Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) organitza aquest diumenge la popular Festa del Pedal, que arribarà a la 53a edició. El recorregut començarà a les 9 del matí a la plaça de Catalunya de Girona, passarà per Bescanó i Sant Gregari, i l'arribada serà cap a la una del migdia, al complex esportiu del GEiEG, a Palau. Aquesta edició de la festa té la novetat de l'estrena com a patrocinador de Válida sin Barreras, empresa de Fornells de la Selva especialitzada en elevadors i muntacàrregues.

L'organització ha preparat una aturada per esmorzar a la zona esportiva de Sant Gregori, on els participants es podran recuperar per continuar la marxa fins a retornar a Girona. El dinar popular que es farà al final tindrà un cost de cinc euros (tres per als socis).

Francesc Cayuela, president del GEiEG, considera que aquesta nova edició demostra que “continuem treballant per Girona i pels gironins, perquè la Festa del Pedal ha estat sempre l'oportunitat de gaudir en família, de la bicicletada i el nostre idíl·lic entorn”. Cayuela hi afegeix que “cada vegada veiem més gironins que van en bicicleta per anar a treballar, per fer esport, per lleure i això és bo per a tothom i dóna riquesa i valors”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia