Salut

Fan pinya a Sant Hilari contra la leucèmia

La malaltia d'una veïna fa augmentar el nombre de donants de medul·la òssia

La malaltia d'una veïna de Sant Hilari Sacalm ha fet que amics seus, familiars i veïns hagin fet pinya i, amb la col·laboració de l'Ajuntament, hagin ajudat a augmentar el nombre de donants de medul·la òssia al poble. Anna Villacrosa, de 26 anys i malalta de leucèmia, està pendent d'un trasplantament de medul·la. Ella mateix ha participat en el cartell del festival solidari de diumenge passat al Teatre Catalunya.

L'Ajuntament i la Fundació Josep Carreras, que lluita contra la leucèmia, van organitzar un festival de dansa, música i humor a càrrec d'artistes de Sant Hilari i la comarca. El festival, dirigit per Jaume Fàbregas, duia el nom de Sant Hilari, amb força contra la leucèmia.

Aquest també és el lema d'un vídeo que exemplifica el suport i la solidaritat dels veïns que, durant quatre minuts, van repetint: “Amb força, contra la leucèmia.” En el vídeo hi han col·laborat actors com ara Mercè Sampietro i Bruno Oro, periodistes com ara Toni Clapés i Ariadna Oltra i el president Artur Mas.

Diumenge el vídeo, que es pot veure a Youtube, va ser projectat a l'inici del festival. El regidor de Benestar, Solidaritat i Sanitat, Jordi Moragas (Partit Independent de les Guilleries, PIG), assenyala que amb l'acte van recaptar 7.180 euros, que aniran a la Fundació Josep Carreras. La malaltia de l'Anna i la solidaritat dels veïns ha fet que 166 hilariencs s'hagin inscrit per fer de donant de medul·la.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia