Salut

sanitat

El relleu d'Antoni Anglada al Consorci de Vic respon a una reordenació de Salut

Continuarà exercint la direcció general en funcions fins que es trobi el seu substitut

Es busquen nous lideratges que impulsin el nou pla estratègic

El relleu del doctor Antoni Anglada com a director general del Consorci Hospitalari de Vic (CHV) “s'emmarca en el procés de reordenació del sector sanitari endegat pel Departament de Salut, que es tradueix en canvis organitzatius i estructurals, i en la idoneïtat, compartida pels membres del consell de govern, que nous lideratges impulsin el nou pla estratègic plurianual del CHV, que tot just s'iniciarà”, diu el comunicat que ahir a la tarda va emetre el consell de govern del CHV.

Segons el text, Anglada ha renunciat al càrrec de comú acord amb l'òrgan de govern del consorci, “amb la voluntat d'obrir una nova etapa a l'entitat un cop finalitzat el darrer pla estratègic del consorci” i amb la voluntat “de no interferir en les polítiques del departament”, posant-se a disposició del consell de govern “per tot allò que pogués ser útil al CHV”. Des d'aquest òrgan de govern s'anuncia també que “s'inicia de manera immediata un procés per a la substitució del doctor Anglada en el càrrec” i que, mentre no es faci efectiu el relleu, aquest “continuarà exercint la direcció general en funcions per donar continuïtat a la gestió diària del consorci”.

La voluntat del consell de govern és continuar amb els projectes més emblemàtics aprovats per aquest òrgan, com ara el pla estratègic 2020, la relació amb l'hospital de la Santa Creu, la integració de l'hospital de Sant Jaume de Manlleu, la consolidació de la relació dels hospitals d'Olot, Campdevànol i Vic, i l'enfortiment de la política d'aliances, especialment amb l'hospital Clínic i amb els hospitals de l'eix de la C-17.

LES FRASES

[Anglada] continuarà exercint la direcció general en funcions per donar continuïtat a la gestió diària
[El consell] vol reconèixer l'esforç i la dedicació del doctor Anglada durant tots aquests anys
Consell de govern del Consorci Hospitalari de Vic

Reconeixement al seu esforç i la seva dedicació

El comunicat del consell de govern del CHV acaba dient que aquest òrgan “vol reconèixer l'esforç i la dedicació del doctor Anglada durant tots aquests anys en què ha tingut les màximes responsabilitats en la gestió del CHV”. En l'impuls del pla estratègic i en la gestió dels equips humans “ha estat fonamental la participació, l'esforç i la capacitat del doctor Anglada i del seu equip directiu”. Se li agraeix la feina feta i la disponibilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia