Ciència

Una investigació de la UA seleccionada per la revista “The Journal Of Chemica Physics”

Aquest mitjà publica els resultats dels treballs de recerca de totes les àrees de Química i Física del món

Els editoros d ela revista “The Journal of Chemical Physics” i l'Institut Americà de Física (AIP) han triat un article del grup d'investigació de Química Quàntica de la Universitat d'Alacant, com a una de les investigacions més destacades de l'amy 2012.

Aquesta investigació que porta com a títol “Aplicació de mètodes químicoquàntics a processos de transferència de càrrega en materials orgànics” ha estat dirgida pel professor Joan Carles Sanchi-García i descriu mitjançant mètodes computacionals, el comportament de determinats tipus de molècules orgàniques que podrien emular en un futur, les propietats del silici, mineral de costes molt alts i amb greus dificultats per a la seua purificació perquè siga utilitzat en la indústria electrònica.

Les molècules orgàniques ofereixen un enorme ventall de possibilitats per al desenvolupament de nous dispositius amb aplicacions òptiques, magnètiques o electròniques, tal com diodes emissores de llum, leds, cèl·lules solars, transmissor per a tota mena de circuits electrònics, detectors de molècules o sensors de llum i temperatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.