Ciència

La Universitat d'Alacant considerada entre les 200 millors del món en matèria de Química

Apareix dins del rànquing acadèmic de Shanghai 2014 que compara 20.000 centres educatius

El rànquing acadèmic de les universitats del món, més conegut com a rànquing de Shanghai, posiciona per primera vegada la Universitat d'Alacant entre les millors 200 en matèria de Química.

Es tracta d'una dada que posa en valor la tasca investigadora i docent que s'hi desenvolupa als departaments de Química Inorgànica, Química Orgànica i Química Física d'aquesta Universitat.

Als grups d'investigació implicats treballen més de 150 persones entre professorat, doctorat, estudiants de doctorat i personal tècnic.

Elaborat per la Universitat de Jiao Tong de Xina, el rànquing de Shanghai 2014, compara 20.000 centres educatius de tot el món.

Entre els indicadors que es tenen en compte a l'hora de confeccionar aquesta llista d'excel·lència, es valora el nombre de premis Nobel i medalles Fields de la institució, els investigadors altament esmentats i els articles publicats a la revista “Nature” o “Sciencie” durant els darrers deu anys i la quantitat d'articles indexats per “Sciencie Citation Index” .

Enguany, aquesta universitat, es va posicionar en el lloc 473 de les millors 500 del món segons el rànquing de la Universitat de Leiden, un rànquing considerat com al més acadèmic que mesura l'activitat científica de les 750 millors universitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.