Ciència

Dues tesis doctorals de la Universitat d'Alacant reben el premi del Consell Econòmic i Social Valencià

Els treballs abacen un estudi sobre la dona i la publicitat des de diferents perspectives i una anàlisi del paper dels parcs naturals sobre el turisme

Les doctores Marian Navarro i Margarida Capdepon, van rebre divendres passat els premis del Consell Econòmic i Social Valencià a les millors tesis doctorals pels seus treballs sobr “Dona, publicitat i normatives de gènere des de distintes perspectives” i “El paper dels parcs naturals com a elements de diversificació en el marc d ela renovació dels destins turístics consolidats”, respectivament.

El lliurament de les distincions va tenir lloc a l'edifici del Rectorat d ela Universitat d'Alacant lloc on s'ha felicitat a les esmentades doctores per haver estat guanyadores dins la celebració dels 35 anys de la creació d'aquesta Universitat.

Amb una trajectòria de 18 anys, els premis CES a les tesis doctorals, valoren les investigacions en matèries que li són inherents al Consell, un òrgan de caràcter consultiu que vincula a la societat i a l'economia amb els poders públics.

A la convocatòria d'enguany es van presentar 13 treballs de gran qualitat que han estat avaluats durant més de tres mesos per un tribunal qualificador expert, que ha fallat per unanimitat les tesis de Capdepon i Navarro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia