Ciència

La Universitat d'Alacant ensenya en un curs a menjar flors

Especialistes en Botànica i del CIBIO imparteixen les classes aquest cap de setmana

Les flors sempre s'han usat en la cuina tradicional mundial i ara han reaparegut amb força en els fogons de restauradores actuals aportant sabors que tornen als plats.

El curs de «Flors en la gastronomia: de la botànica a la cuina» s'impartirà durant el cap de setmana del 25 al 26 d'abril de 2015 en els Laboratori de Botànica i Zoologia de la Universitat d'Alacant, que es troben situats en la fase IV de la Facultat de Ciències.

S'hi tractaran els diferents tipus de flors comestibles que existeixen, la seua importància en la natura, en la societat i els nutrients que poden aportar-nos. A més, es facilitarà informació sobre on es poden trobar en el mercat i com cuinar-les a casa, aplicant la botànica al dia a dia.

La inscripció està oberta a tota persona interessada, ja que l'objectiu és conèixer l'estructura i la importància de les flors i divulgar el seu ús en la gastronomia de les diferents cultures del món.

El curs es configura en classes teoricopràctiques, impartides en 15 hores per la professora Mª Ángeles Alonso Vargas i Gabriel Jacques Souba Dols, llicenciat en Biologia i Màster de Biodiversitat, tots dos investigadors del Departament de Ciències Ambientals i Recursos Naturals, en la seua Àrea de Botànica i de l'Institut Universitari Centre Iberoamericà de la Biodiversitat (CIBIO) de la UA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia