sant aniol de finestres

Concurs de cuina del senglar

Uns cana­lons de sen­glar va ser el plat gua­nya­dor del II Con­curs de la Cuina del Sen­glar, orga­nit­zat per Sal­vem Sant Aniol amb el suport de l'Ajun­ta­ment, l'Asso­ci­ació de Caçadors i Aigües de Sant Aniol. Els par­ti­ci­pants van pre­sen­tar plats de qua­li­tat, que ana­ven des del civet de sen­glar més tra­di­ci­o­nal, pas­sant per unes pilo­ti­lles de sen­glar amb sèpia, fins al que tenia com­bi­na­ci­ons inno­va­do­res com un seglar amb pinya i soja o l'adap­tació d'altres plats tra­di­ci­o­nals com uns galets far­cits o una empa­nada que des­ta­cava per la seva pecu­liar pre­sen­tació. També hi va haver d'altres pro­pos­tes com els gui­sats de sen­glar amb cas­ta­nyes o poma. Cal des­ta­car el paper del jurat i molt espe­ci­al­ment del matri­moni Roca, que enguany no només van guiar el jurat amb els seus comen­ta­ris sinó que a més van lliu­rar un lli­bre del Celler de Can Roca als 11 par­ti­ci­pants al con­curs per cele­brar les 3 estre­lles Mic­he­lin. També hi va haver un dinar amb els car­gols amb sen­glar de Nitus Oli­ve­ras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.