Presentació del llibre dedicat a la Maternitat Suïssa

Aquest dimecres, dia 7 d'abril, a dos quarts de set de la tarda tindrà lloc a la Casa de la Generalitat de Perpinyà la presentació del llibre Elisabeth Eidenbenz i la Maternitat Suïssa d'Elna (1939-1944): Dones en exili, mares dels camps. L'acte es farà en presència de l'autor, Tristan Castanier, i també serà motiu per comentar el futur projecte de rehabilitació de la Maternitat Suïssa d'Elna com a lloc de memòria.

El llibre, publicat a l'editorial Trabucaire, explica com entre els anys 1939 i 1944, en un dels períodes més tràgics i vergonyosos de la història europea, Elisabeth Eidenbenz va ser l'ànima i la clau mestra del lloc de vida i d'esperança que va ser la Maternitat Suïssa, a Elna. Allà, gràcies a ella, van néixer 597 infants, les mares dels quals havies estat extretes dels camps. S'hi van acollir un miler de dones i el mateix nombre d'infants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.