L'Ajuntament i la UdG preparen un postgrau sobre alimentació
El consistori confia que les classes puguin començar al Foodlab a finals del 2017
L'Ajuntament de Riudellots de la Selva i la UdG treballen per oferir a partir del curs 2017/2018 un postgrau en innovació alimentària. La formació tindria lloc al centre Foodlab de Riudellots i hi participarien la Fundació de la UdG, l'Ajuntament i empreses i altres administracions.
L'Ajuntament de Riudellots ha informat que ja hi ha hagut dues reunions –la segona de les quals, el dilluns 21– per treballar en l'elaboració del postgrau, a les quals han assistit responsables acadèmics de la Fundació UdG: Innovació i Formació, l'IRTA i diversos empresaris del sector carni i alimentari del poble.
El regidor de Promoció Econòmica de Riudellots, Lluís Barnés (CiU), destaca l'interès de les empreses i la UdG perquè el postgrau sigui una realitat el segon semestre de l'any que ve. El sector carni dóna feina a 4.000 persones a Riudellots, un 70% de les quals de manera directa a les indústries càrnies.