Gandia acull la XXII Trobada d'Escoles en Valencià de la Safor-Valldigna

La XXII Trobada d'Escoles en Valencià de la Safor-Valldigna tindrà lloc a Gandia el 29 de maig d'enguany. Concretament s'ubicarà al Prado i carrers del voltant. El proper dissabte 23 de gener es realitzarà la presentació oficial de la Trobada al Saló de Corones del Palau Ducal de Gandia, a les 20:30h.

A l'acte assistirà l'alcalde de Gandia, José Manuel Orengo; Vicent Gracia com a representant de la Coordinadora Safor-Valldigna pel Valencià i MªJosé del Olmo com a representant de les escoles de Gandia. I, com que enguany se celebren els 25 anys de Trobades d'Escoles en Valencià, acudirà com a convidada especial Carme Miquel i Diego, una de les primeres persones en ostentar la presidència d'Escola Valenciana, que realitzarà una conferència amb el títol: Escola, societat i compromís.

A la presentació, s'exposaran les activitats a realitzar al llarg de l'any a Gandia. Pel que fa a novetats, enguany es compta amb un cicle de conferències i una exposició amb el tema central dels 25 anys de Trobades. Seguint la línia d'altres anys, també se celebrarà el lliurament dels Premis Sambori i la Nit de Rock. Totes aquestes activitats tindran com a cloenda la celebració de la Trobada el dissabte 29 de maig a partir de les 11h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.