Invertiran 5,35 milions per reformar dues escoles, a Sant Feliu de Pallerols i Sils, i un institut a Roses

L'empresa pública GISA ha adjudicat les obres de reforma de dues escoles situades a Sant Feliu de Pallerols i Sils, i de l'institut Cap Norfeu de Roses, amb una inversió que suma 5,35 milions d'euros.

Segons ha informat el Departament d'Educació, es portarà a terme una reforma de l'edifici de l'escola Rocalba de Sant Feliu de Pallerols. Concretament, s'ampliaran les quatre aules de primària, tres aules d'infantil, l'aula de psicomotricitat i el gimnàs i els vestidors. Aquesta obra està pressupostada en 2,7 milions d'euros i les obres està previst que s'acabin el mes d'abril del 2012.

També es faran obres de reforma i ampliació a l'escola Verdaguer de Sils. Els espais que s'ampliaran són el gimnàs, vestidors, els destinats a AMPA, tres aules, una de plàstica, i el menjador de l'edifici d'educació infantil. El pressupost és d'1,31 milions i la previsió és que estiguin acabades el juliol de l'any vinent.

Pel que fa a l'institut Cap Norfeu de Roses, la inversió que s'hi destinarà és d'1,34 milions d'euros. Els espais que seran ampliats són dues aules i laboratori, el departament i la tutoria, el menjador, els vestidors i els destinats a AMPA i associació d'alumnes. Pel que fa a les reformes, s'eliminaran barreres arquitectòniques, amb rampes d'accés i ascensor. Aquestes obres està previst que s'acabin el juliol de l'any vinent.

Aquestes inversions formen part de les que es destinen a tretze centres educatius de Catalunya, amb una inversió global de 29,5 milions. Algunes partides van destinades a més construccions i la majoria a obres de reforma i ampliació de diferents edificis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
ciència

Asfalt autoregeneratiu i altres avenços tecnològics per a més seguretat a les vies

Tarragona
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia

Un pèsol per col·locar

sant andreu de llavaneres
Societat

Es presentarà una moció al ple per parlar de l’alberg de Badalona

Badalona
ADMINISTRACIONS

L’Ajuntament de Lleida serà part en la causa dels robatoris a l’Horta

LLEIDA
societat

Els càmpings de la Costa Brava, principal allotjament turístic català

roses