La UOC promociona el contacte entre els exalumnes

Fer xarxa entre graduats i donar-los suport. Amb aquest objectiu, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) fa periòdicament trobades d'exalumnes en diversos territoris de Catalunya, impulsades per Alumni, la comunitat de graduats de la UOC. Ahir es va fer a Camarles la primera trobada de graduats de les Terres de l'Ebre, en la qual van participar una vintena d'exalumnes de la universitat a distància. Els graduats van participar en unes jornades en què es van tractar temes com ara l'emprenedoria, la innovació o la capacitat de lideratge dels professionals d'avui en dia. Com va explicar Maria Parareda, directora d'UOC Alumni, «és una formació per a totes les àrees d'estudi, i hem procurat que s'adapti a les necessitats del territori, per això hem escollit el tema de l'emprenedoria i la feina».

La primera part de la jornada va anar a càrrec de Carles Heredia, que va tractar de la importància de la innovació com a factor de diferenciació en un entorn competitiu, i va donar claus als graduats per potenciar-la. Posteriorment, Rosaura Alastruey va tractar de la irrupció de les xarxes socials en el mercat de treball i la nova mentalitat que se n'ha derivat, basada en la interactivitat i en la participació. En aquest taller de Feina 2.0 els graduats van poder explorar els nous recursos que ofereix aquest entorn.

«Es tracta d'oferir suport als exalumnes un cop han acabat els estudis, per això en aquest tipus de jornades oferim temàtiques d'actualització», va destacar Parareda. A més, les jornades també serveixen perquè els graduats es trobin i comparteixin inquietuds, i, segons Parareda, tots els alumnes que hi participen «surten amb energia».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.