Educació

Investigació per conducta indeguda a l’institut Bisbal

La direcció del centre ha iniciat el protocol per valorar els fets denunciats

La direcció de l’institut Bisbal d’Empordà ha iniciat un protocol d’investigació per valorar uns presumptes fets inapropiats i denunciables per part d’un membre de la comunitat docent a unes alumnes. El centre assegura en una circular, en què no es detalla de quins fets es tractaria, que la matèria que s’ha vist afectada es reprendrà dilluns amb un nou responsable.

Segons una circular, els suposats fets es van trametre immediatament mitjançant un informe a Inspecció d’Educació. La direcció va entrevistar tots els alumnes que podien aportar dades sobre aquests presumptes fets. A més, el mateix centre va informar immediatament als familiars de les alumnes des del mateix moment que Inspecció d’Educació ho va requerir. Ara mateix, en el marc de les conductes establertes per la mateixa legislació, els responsables estan analitzant els fets.

“Volem evitar en tot moment que s’estengui una alarma generalitzada i que, en tot cas, el més important és el benestar de l’alumnat i que aquest acudeixi al centre amb la normalitat que ho ha fet fins ara.” En un altre punt, el centre diu que “el proper dilluns les classes de la matèria afectada es duran a terme amb tota normalitat per part d’una docent nova”. A més, la direcció destaca que es compromet a “oferir estratègies i eines per treballar, tant entre el professorat com entre l’alumnat, actituds similars per tal que els estudiants se sentin segurs”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia