Educació

Els professors de l’institut de Torreblanca fan un vídeo intern versionant ‘Ay, mama!’ que es fa viral

La popular cançó de Rigoberta Bandini, adaptada als “tòpics” que passen a les classes, es difon massivament a través del whatsapp

“Havia de ser sorpresa però s’ha fet viral”, explica la directora del centre

Els professors de l’IES El Prat de Torreblanca (Plana Alta) van decidir fer una cosa diferent als habituals discursos que es fan durant a l’acte de graduació per acomiadar l’alumnat de 4rt d’ESO, 2n de Batxillera i el cicle de formació professional bàsica que marxa del centre. Així es com va sortir la idea de fer un vídeo amb una versió de la popular cançó Ay, mama! de Rigoberta Bandini. Aquest vídeo havia de ser una sorpresa per als alumnes durant l’acte de lliurament de les orles, aquest divendres al vespre. Però la sorpresa se l’ha endut l’equip de professors quan han vist que el vídeo que estaven preparant s’ha anat difonent a través del Whatsapp fins a fer-se viral.

“Simplement volíem fer un detall per als nostres alumnes”, assegura la directora de l’IES El Prat, Marta Fabregat, “amb sentit de l’humor i amb els tòpics de les coses que passen dins l’aula”. Era una “felicitació”diferent al que havien fet fins ara, explica, tot i assumint que ara “de sorpresa, res”.

Fabregat explica que són un institut petit amb un equip de professorat molt cohesionat i ben avingut i que el vídeo els ha comportat una feina, fora de l’horari de feina, però veient el vídeo es veu que s’han divertit fent-lo malgrat la dedicació que els ha comportat.

L’inici del vídeo, l’orginal que s’adjunta en la notícia, té subtítols amb la lletra i comença així: “Tu que has cregut que amb 4,5 t’aprovaria. Diràs que és molt injust i que té tinc mania. Però, saps què? Si t’has tirat totes les classes de xerrera, no fas els deures ni estudies. Oh sorpresa. T’ho explicaré. Xaval, xaval, xaval.Tu dis me si és normal. Això no és un examen, això és una marranà. Xaval, xaval, xaval. Què vols que faça?”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ILLES CANÀRIES

Protesta massiva contra el model “insostenible” de turisme

BARCELONA
CORNELLÀ DE TERRI

Denuncien que volen obrir un centre de menors “sense complir normativa”

CORNELLÀ DE TERRI

Llagostera habilita un espai per al dol perinatal al cementiri

LLAGOSTERA
medi ambient

Reclamen més control de la contaminació al Camp d Tarragona

TARRAGONA
GIRONA

El Tarlà ja volta i Jaume Cruset fa un pregó rimat de les Festes de Primavera

GIRONA
equipaments

Els veïns d’Alpens voten a favor de fer la piscina municipal

ALPENS

Vilafant rep Rafael Sala, el soldat republicà afusellat i trobat a Paterna

VILAFANT

Reclamen una actuació urgent per l’antiga Ràdio Liberty

PALS
SOCIETAT

Llançament de petits satèl·lits des de l’aeroport de Lleida-Alguaire

ALGUAIRE