Educació

Nou curs de Farmàcia i Parafarmàcia al S’Agulla de Blanes

Respon a la demanda de professionals qualificats formulada pel Col·legi de Farmacèutics i s’incorpora a d’altres cursos de la branca sanitària que ja s’hi imparteixen

El proper curs l’Institut S’Agulla de Blanes ampliarà el seu ventall d’oferta formativa amb un nou grau mitjà de formació professional en Farmàcia i Parafarmàcia que capacitarà els i les seves alumnes per ser-ne tècnic o tècnica. El títol s’obté després de fer 2.000 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics.

Tres quartes parts de l’aprenentatge –un total de 1.584 hores- s’impartiran al centre educatiu en horari intensiu de tarda, i la resta -416 hores- en formació a centres de treball. El nou cicle pertany a la Família Professional de Sanitat, on l’Institut S’Agulla compta amb una llarga experiència des de l’any 2006.

Aquests estudis postobligatoris capaciten l’alumnat perquè pugui ajudar a elaborar i distribuir productes farmacèutics i afins, vendre productes parafarmacèutics, així com dur a terme tasques administratives i de control de magatzem. La superació d’aquest cicle formatiu permet accedir al món laboral com a tècnic o tècnica auxiliar de farmàcia; tècnica o tècnic de farmàcia o de magatzem de medicaments; i tècnic o tècnica en una farmàcia hospitalària o en un establiment de parafarmàcia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia