Educació

L'alumnat de primària d'Ares dels Oms disposa d'ordinador portàtil

La Fundació l'Om donà aquesta eina el curs passat a tot l'alumnat de tercer fins sisè de l'escola El Savinar.

La Fundació l'Om d'aquesta localitat de la comarca dels Serrans, va donar a cada alumne matriculat entre tercer i sisé curs de primària de l'escola El Savinar, un ordinador personal portàtil amb la finalitat de dotar-los d'una eina de treball que els permeta familiaritzar-se aviat amb les noves tecnologies i els hi aprofite per a ampliar les possibilitats de formació.

D'aquesta manera, l'alumnat del col·legi públic d'Ares dels Oms, començarà el curs amb aquests aparells i els hi permetrà desenvolupar les classes d'una manera més innovadora i atractiva.

Aquesta iniciativa d ela Fundació l'Om d'Ares, va pal·liar la negativa de la Conselleria d'Educació de donar a cada alumne d'aquests nivells, un portàtil d'aquestes característiques, tot i al·legant que provocaven malalties oculars.

D'aquesta manera, el professorat i l'alumnat d'Ares dels Oms, poden plantejar-se un sistema diferent d'abordar les classes i una forma més atractiva de fer recerca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.