Educació

salt

L’escola El Gegant del Rec celebra la inauguració del nou edifici

La comunitat educativa de l’escola El Gegant del Rec de Salt va celebrar ahir al matí, amb una jornada de portes obertes, la inauguració, aquest curs acadèmic, del nou edifici després de molts anys d’espera i de reivindicacions. A partir de les 9.45 hores, i al llarg de tot el matí, les famílies amb els fills van tenir l’oportunitat de conèixer les noves instal·lacions i també van poder gaudir d’actuacions culturals a càrrec de diverses entitats de Salt, entre les quals hi havia l’actuació musical de Rikus.

L’escola El Gegant del Rec de Salt va engegar el curs al setembre estrenant edifici, la qual cosa va posar fi a una llarga reivindicació de la comunitat educativa del centre. I és que l’alumnat estava escolaritzat en mòduls prefabricats des de l’any 2007. Les obres de construcció han suposat una inversió de 4.242.000 euros.

El nou edifici, situat al passatge d’en Joan Güell i Olivé, molt a prop del CAP de Salt, té dotze aules d’educació primària, repartides en dues plantes, on enguany estudien 376 alumnes d’infantil i primària, entre infantil 3 i sisè de primària. El centre disposa d’altres espais, com una biblioteca, una aula d’informàtica, un gimnàs i la sala de professorat. L’equipament destaca arquitectònicament per la introducció sostenible en elements com ara la coberta de l’edifici, formada per bigues de fusta i panells aïllants. L’escola El Gegant del Rec participa en diversos projectes com ara la promoció de la música en una iniciativa conjunta amb la Càtedra Unesco de Polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona. A través d’aquest projecte, un cop per setmana l’alumnat aprèn a tocar el violí i el violoncel. A més, el centre ha guanyat una beca de la Fundació Espavila, que fomenta els valors de la cultura de l’esforç.

http://www.elpuntavui.cat/societat/article/16-educacio/2354358-la-comunitat-educativa-del-gegant-del-rec-celebra-disposar-d-un-nou-edifici.html

2354358



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia